Informació actualitzada

Acabem de penjar el resum setmanal de la tasca realitzada pel Grup Municipal aquesta setmana. També hem inclòs a l’apartat “mocions presentades”, la proposta de resolució, les mocions, el prec i la pregunta que hem hagut de retirar aquest matí, ja que el regidor no ha pogut assistir al Ple per motius de salut. Intentarem treballar aquestes propostes en els propers dies, perquè puguin ser adoptades pel govern.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>