El Grup Municipal a “examen”

En primer lloc, informar-vos que aquesta setmana hem actualitzat finalment els resums setmanals. De nou, pregar-vos disculpes pel retard.

En segon lloc, us convidem a participar el proper dimarts a les 8 del vespre al Casal de la Dona, en una Audiència Pública, en la qual el Grup Municipal explicarem el treball realitzat durant aquest any a l’Ajuntament, així com respondrem a totes les preguntes que les persones que vingueu ens volgueu fer.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>