A l’estiu recuperem el temps perdut

Aprofitant que ara a l’estiu baixa el ritme de la tasca institucional -que no pas la del grup municipal-, volem aprofitar per actualitzar tota la informació que manca al bloc.

Si bé, hem anat penjant les mocions, precs i preguntes, els privilegis… els resums setmanals comporten molta feina i costa portar-ho al dia. Per tant, aprofitant els mesos d’estiu ens posarem mans a la feina per actualitzar-los. Us preguem disculpes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>