Bloc actualitzat

Hem actualitzat totes les propostes presentades en Junta de Portaveus i hem penjat el resum del treball realitzat aquesta setmana.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Bloc actualitzat

  1. Irma diu:

    Hola,Me acabo de registrar y me gusta, pero he dusrebiecto que en la versif3n en castellano os habeis dejado alguna cosa sin traducir y aparece en catale0.Por ejemplo y bien visible: SORTIR (en la barra de menfas, arriba a la derecha)Otro gazapo aparece cuando af1ades un flink y en el botf3n pone AFEGIREn ACERCA, hay un pe1rrafo entero: No has de flinkejar para descobrir nous enllae7os Espero que arregleis pronto estas pifias porque no estaran bien vistas en el resto de Espaf1a.Os deseo que el proyecto tenga mucho exito.Animo!Jose Luis Galiano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>