Presentació fons social Germinem

Recordeu que demà a les 8 del vespre al Casal de la dona, a la plaça de la patacada, la CUP i Coop57 presentarem el fons social Germinem, un fons que ha de donar suport a les iniciatives de les associacions i entitats de Reus que promoguin l’ocupació, fomentin el cooperativisme, l’associacionisme i la solidaritat en general, i fomentin la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris. El fons també té la finalitat més específica d’incentivar el sorgiment de noves cooperatives i altres empreses de l’economia social i solidària a Reus.

US HI ESPEREM!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>