Recuperat el bloc del Grup Municipal

Després de setmanes sense estar operatiu, finalment hem pogut recuperar el bloc del Grup Municipal i la pàgina web de la CUP de Reus. Us demanem mil disculpes per aquest error i el temps que hem tardat en arreglar-ho, però hi ha hagut greus problemes per accedir al servidor i recuperar tota la informació. Al llarg d’aquesta setmana, anirem actualitzant tots els continguts atrassats. De nou, mil disculpes!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>