Actualització resum setmanal i privilegis

Acabem d’actualitzar el bloc, penjant el resum de la tasca realitzada aquesta setmana pel Grup Municipal que podreu trobar a la secció “La CUP al Ple”, com també la secció “privilegis”, on consta la renúncia a dues invitacions a l’esmorzar de la Fila de l’oli nou que es realitza el cap de setmana que ve, i en la qual us animem a assistir. També informem de la renúncia al dinar previ a la reunió del Consell Rector de l’Hospital de Móra, on mentre s’omplien l’estòmac amb un vi de 12€ l’ampolla, s’anaven informant de les retallades de personal i sous que faran en aquest.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>