Vídeo de la roda de premsa del Ple d’avui

Si entreu a la secció “La CUP al Ple” trobareu el vídeo de la roda de premsa, de la valoració del Ple per part del regidor de la CUP de Reus, David Vidal.

Demanem disculpes per la qualitat del vídeo, però com bé explica Vidal en la roda de premsa, a la Junta de Portaveus d’avui, no s’ha tractat la nostra petició per poder connectar-nos a la sala de premsa, per poder retransmetre i enregistrar els plens i les rodes de premsa del nostre grup municipal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>