Les propostes al Ple de demà

Fa un quart d’hora acabem de registrar a l’OAC els dos precs que presentarem al Ple de demà.

Si entreu a la secció “Mocions presentades”, dins de “La CUP al Ple”, trobareu la proposta de declaració en suport al Correllengua, que presentarem a la Junta de Portaveus de demà; hi trobareu les tres mocions que presentarem al Ple, que tracten sobre la targeta resident, la modificació del ROM i el Reglament de Participació i el cànon digital i el programari lliure; així com els dos precs, on instarem el govern a crear una taula ciutadana per resoldre la crisi i a fer públiques les bases dels ajuts socials per desmentir la “rumorologia” que córrer per la ciutat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>