Benvingut/da al web del Grup Municipal de la CUP

En aquest espai trobaràs tota aquella informació relacionada amb l’activitat de la CUP a l’Ajuntament de Reus. Des de les mocions, declaracions, precs i preguntes que presentem a les juntes de portaveus i als plens, fins l’estat dels nostres comptes, o la informació personal de les dues persones que formem part del grup.

Tal i com vam aprovar al nostre programa electoral, la transparència és un dels nostres pilars fonamentals com a projecte polític. És per això, que aquest web pretèn donar resposta a totes les preguntes que tot ciutadà o ciutadana pugui fer-se sobre el que fem i deixem de fer a l’Ajuntament. Si trobes a faltar-hi quelcom, omple el formulari de “Fes-nos una consulta” i te respondrem via correu electrònic i/o a través del propi web.

Recorda que també pots contactar amb nosaltres a través de g.m.cup@reus.cat o del telèfon 628 015 298.

Grup Municipal de la CUP de Reus

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>